Krav Maga

Training: Dinsdag van 20.00 tot 21.30

Waar: Antonio Vivaldistraat 15

Prijs: € 220,- per seizoen

Info: Jan Pieter

Seizoen: September t/m juni.

Trainers: Stephan / Sharon

 

 

Empowerment & Weerbaarheidstrainingen

Krav Maga is een unieke, ongewapende zelfverdedigingsmethodiek gebaseerd op de natuurlijke reacties van de mens in bedreigende en gevaarlijke situaties. Het is ontwikkeld voor het snel aanleren van effectieve zelfverdedigingstechnieken voor mensen die geen ervaring hebben met vechten. Het is geschikt voor iedereen, ongeacht gewicht, leeftijd, lengte of geslacht. Krav Maga combineert technieken uit verschillende vechtsporten. Technieken die zijn gebaseerd op je natuurlijke reflexen en voornamelijk ontwikkeld voor het gebruik op straat. Daar waar je o.a. te maken hebt met een harde ondergrond, in de weg staande fietsen en grachten. Er zijn geen scheidsrechters of tijdslimieten. De technieken zijn niet gericht op competitie. Krav Maga is een compleet pakket van fysieke en mentale beheersing in dreigende situaties, welke ook nog eens goed is voor je conditie en body shaping.

 

Waarom een training voor LHBTI'ers?

Bij zelfverdediging voor LHBTI’ers zijn er andere dingen belangrijk dan bij de zelfverdediging van cisgender hetero mannen en vrouwen. Ook zijn er specifieke scenario’s die voor LHBTI’ers een gevaar vormen. Kon je in de jaren ‘90 als LHBTI’er nog ‘flierefluitend over straat’; nu moet je je wel echt bewust zijn van waar je je bevindt. Een ordinaire ‘kroeghoek’ van iemand die het niet eens is met je levensstijl. Een woordenwisseling met een intimiderend groepje jongeren tijdens het stappen. Krav Maga geeft de handvatten om dergelijke situaties te vermijden, te voorkomen, eruit te ontsnappen, aanvallen te ontwijken, jezelf te verdedigen en te bevrijden.

 

Onze trainer

De trainingen worden gegeven door Stephan Wattimena. Hij is professioneel instructeur Krav Maga en geeft les onder de vlag van ’s werelds eerste en grootste Krav Maga bond, de Internationale Krav Maga Federation (IKMF). Stephan is in Nederland tevens coördinator van IKMF’s LHBTI Divisie. Hij geeft les aan burgers, bedrijven en iedereen die zich zekerder wil voelen op het gebied van zelfverdediging. Stephan is daarnaast al jaren werkzaam in personal training en agressiemanagement, is opgeleid docent lichamelijke opvoeding en eigenaar van No Nonsense Gym.

 

Wat heb je nodig?

Neem een t-shirt, sportschoenen, joggingbroek of korte broek, water, handdoekje en e.v.t. wat snacks mee (s.v.p. geen sieraden dragen i.v.m. mogelijke verwondingen).Verder is het handig om een tok en bitje mee te nemen en eventuele bokshandschoenen (niet noodzakelijk, kun je ook altijd later nog aanschaffen).

 

Nieuwsgierig geworden? Doe een proeftraining!

We trainen op Dinsdagavonden van 20:00 – 21:30 op de Zuidas in Amsterdam (loopafstand tussen Station Zuid en Station RAI) in de splinternieuwe Sporthal van de Kindercampus Zuidas, Antonio Vivaldistraat 15, 1083 HP Amsterdam (het gebouw van de Kindercampus Zuidas waarin wij trainen staat schuin tegenover de Amsterdamsche Football Club met gratis parkeergelegenheid. Onze ingang zit aan de kant van de sportvelden. De afsluitbare kleedkamer en douches bevinden zich op de tweede etage.

 

Testimonials

Eddie: "Sinds ik meedoe bij Krav Maga voel ik me zekerder op straat. Niet dat ik nu een soort Arnold Schwarzenegger ben, maar ben me wel meer bewust van mijn eigen kracht en dat geeft rust. Ook het open en vriendschappelijk karakter van de groep Krav'ers vind ik super. Eigenlijk krijg je er een stel vrienden bij kado."

Wayne: "De Krav Maga trainingen zijn voor mij vooral goed als anger-managementtool. Ik merk dat ik meer in control ben in situaties waar ik vroeger eerder aan geweld dacht. Het geeft rust en het is door de vechtervaring die ik heb, makkelijker om escalerende situaties in te schatten en in te grijpen op het moment dat het echt nodig is."

Meer informatie ook via www.lhbtikravmaga.nl

 

 

 

VerenigingTijgertje-Krav3
VerenigingTijgertje-Krav

Wil je meer info of vrijblijvend meedoen?
Vul het formulier in en kom in contact met de teamleader:

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Like us on FacebookLike us on Facebook

© Tijgertje Sports  |  Privacy  |  Contact

Proud member of Pride and Sports & EGLSF