VRAGEN - FAQ

Wat voor mensen sporten er bij Tijgertje?

Allerlei mensen, je kunt het zo gek niet bedenken: dik, dun, groot, klein, kaal, harig, jong, oud, lui, fanatiek, bebrild, contactlenzig, met of zonder relatie, homo, bi of hetero, trans- en interseksueel. Hebben we iemand overgeslagen? Kortom, iedereen is welkom bij Tijgertje. Kom gewoon een keer langs en kijk of je je thuis voelt. Je bent van harte welkom.

 

Verzorgt Tijgertje ook trainingen buiten Amsterdam?

In principe zijn alle reguliere trainingen in Amsterdam, maar op verzoek zijn er mogelijkheden om specifieke trainingen / workshops en lezingen op locatie te organiseren tegen betaling. Vraag naar de mogelijkheden en stuur een E-mail naar het bestuur. Wij staan open voor ideeën.

 

Kan ik halverwege het seizoen nog meedoen?

Natuurlijk, ons sportseizoen loopt van 1 september t/m 30 juni. Begin je later in het seizoen dan gaat van het jaarbedrag 10% af voor elke volle maand dat je later begonnen bent. Bel voor meer informatie met de contactpersoon van je favoriete sport of mail met info@tijgertje.nl.

 

Ik ken niemand bij Tijgertje. Zou het voor mij dan wel leuk zijn om mee te doen?

Natuurlijk, juist mensen als jij willen we er graag bij hebben, hoe denk je dat wij ooit begonnen zijn? Elke sportgroep heeft een contactpersoon die speciaal zorgt voor de verwelkoming van nieuwe deelnemers. Onze groepen zijn geïnteresseerd in jou. We zijn open en we doen niet aan kliekvorming of incrowd-gedrag naar nieuwe leden. Bovendien kun je eerst op proef meedoen.

 

Is het niet te zwaar voor mij?

Kom een keer langs en probeer het gewoon. De trainer houdt rekening met niveauverschillen. Heb je twijfels, bel dan eventueel vooraf de trainer of contactpersoon. De meeste nummers vind je bij de betreffende sporten of anders mail je naar info@tijgertje.nl

 

Moet je je meteen inschrijven?

Nee hoor, je kunt eerst vrijblijvend en kosteloos meedoen om de sfeer te proeven. In het programma kun je vinden waar en wanneer de training is. Stuur een berichtje vooraf en kom daarna gewoon eens langs om te kijken of meteen mee te doen. Besluit je daarna écht te gaan sporten, dan schrijf je je in.

 

Wanneer wordt er niet getraind?

Op feestdagen vallen de trainingen meestal uit. Bijvoorbeeld op paasmaandag, Koningsdag, Hemelvaartsdag met Kerst en Pinkstermaandag. In de schoolvakanties vallen ook de seniorenconditietrainingen en de yogalessen uit. Tijdens de zomermaanden is er een zomerstop. De meeste sportfaciliteiten zijn dan niet beschikbaar.

 

Hoe gaan we om met klachten of het doen van een melding van ongewenste situaties?

Klik hier voor meer informatie over onze klachtenregeling en de externe vertrouwenspersoon.

 

 

Like us on FacebookLike us on Facebook

© Tijgertje Sports  |  Privacy  |  Contact

Proud member of Pride and Sports & EGLSF